avon-ekspert.pl

modelowanie sylwetki metoda delavier pdf download

modelowanie sylwetki metoda delavier pdf download

Brazylijski podnoszenia Butt i jego zalety

Nie każda kobieta jest obdarzona przez matkę naturę w smukłej, stonowanych ciała i zmysłowym derriere. Można osiągnąć ten zbudowany i napięte ciało poprzez zrównoważonej diety i regularne ćwiczenia, ale na smukły za tobą trzeba poddawać nóż z chirurgów plastycznych.

Kobiety, które chcą mieć większe, zaokrąglone derriere lub powiększone biodra można rozważyć operację podnoszenia brazylijski tyłek.

Czym jest brazylijski kruponu?

Brazylijski Wyciąg tyłek to zabieg kosmetyczny, który wykorzystuje pacjenta własne tkanki tłuszczowej, aby dodać objętości do pośladków. W wyniku procedury młodzieńczym, dziarski i bardziej okrągłe tylnym końcu i bardziej wyprofilowane profil ciała. Ten rodzaj wyciągu doczołowego nie należy mylić z operacją podnoszenia tyłek, który został zaprojektowany, aby stworzyć pełniejszy, curvier pośladki i biodra z użyciem implantów pośladków.

Przegląd proceduralne

Procedura ta polega na pobraniu akcesorium tyłek tłuszczu z różnych części ciała, oczyszczając go, a następnie przeniesienie go z powrotem do swoich kolbami w procesie zwanym lipoinjection.

Dla procedury, chirurg kosmetyczny będzie chciał zebrać tłuszcz zazwyczaj z każdego obszaru ciała, zwykle brzucha, boków, ud i bioder, gdzie znaleźć wystarczająco dużo do czynienia z tłuszczu dla powiększania tyłek. W rzeczywistości, tylko około połowa tłuszczu zebranego nadaje się do powtórne. Tłuszcz zbierane z witryn dawców jest wstrzykiwany w całej pośladki równomiernie, aby stworzyć bardziej curvaceous niższy profil ciała.

Proces re-Wstrzykiwanie wybrane komórki tłuszczowe dawcy na swoje pośladki obejmuje setki zastrzyków. W przeciwieństwie do konwencjonalnych operacji podnoszenia tyłek co wiąże się nacięcia i implanty zmuszenia niedopałki pojawiają się podnosić i dziarski, ta wyjątkowa procedura ma na celu wypełnić górną ćwiartkę pośladków za pomocą własnego oczyszczonych komórek tłuszczowych.

Artykuł napisany przez: